Aypek Petrol birincilik ödülü aldı…

Petrol Ofisi AŞ, akaryakıt istasyonlarında sunulan hizmet kalitesini gözlemlendiği "Üçüncü Göz" programı kapsamında en yüksek puanı toplayan yedi bayisine ödül verdi.

İstasyonlarda yapılan denetimlerde istasyon ve personel görünümü, temizlik, genel hizmet kalitesi, akaryakıt satış görevlilerinin iletişim süreçleri ve müşteri memnuniyeti dahil birçok farklı kriter puanlandı.

Program kapsamında, çeşitli kriterlerden oluşan hizmet standartları doğrultusunda “EnTemiz İstasyonlar” kategorisinde; Orta Anadolu Bölgesi birincisi ödülü Faruk Aypek’in idaresindeki Aypek Petrol oldu.

Aypek Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aypek “Bünyesinde hizmet verdiğimiz Petrol Ofisi’nin Orta Anadolu Bölgesi en temiz istasyonu seçilmenin gururunu yaşıyoruz.  Tüm idari ve istasyon personellerime bu başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte nice başarı dolu yıllar diliyorum.” Dedi.

"Üçüncü Göz" programı kapsamında yapılan değerlendirmelerde çıkan sonuçlar hizmet kalitesini artırmak için kullanılıyor ve üçer aylık dönemlerde en iyi hizmet veren istasyonlar ödüllendiriliyor.