AK Parti Ankara İl Yöneticisi Cumhur İttifakı 1. Sıra adayı Ahmet Özbek...

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın İl Başkan Yardımcılığı görevini yapan Ahmet Özbek Cumhur İttifakı'nın Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği’nin 1. sırasında yer aldı. Bakanlık yatırımları ve projeler konusundaki tecrübesi ile Gölbaşı’na hizmet etmek için kolları sıvayan Ahmet Özbek

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi adayı olarak çalışmalara başladı.

AHMET ÖZBEK KİMDİR?

1983 yılında Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı Altunçanak köyünde dünyaya gelen Ahmet Özbek, evli ve üç çocuk babasıdır. Eğitim, tarım, ajans medya ve gıda sektörlerinde yurt içi ve yurt dışında işletmeleri bulunan Özbek, aynı zamanda Gölbaşı Faktöriyel Eğitim Kurumları'nın kurucusudur. Konya Selçuk Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Özbek, Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir.

Ahmet Özbek, siyasi kariyerine; 2014 yılında AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı olarak başlamıştır. Üç dönem Sosyal Politikalar Başkanlığı, bir dönem Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı ve iki dönem İl Genel Sekreterliği görevlerini üstlenmiştir. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'daki tüm miting ve programlarının komite başkanlığını yürütmüştür. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un Gölbaşı’ndaki seçim kampanyasının ve seçim güvenliği ekibinin başında yer almaktadır.